Brood

Ons Broodassortiment

Broodsoorten

  • Grof Panne

Dit broodje wordt gebakken met tarwemeel van Molens Deschamps. We hebben hier 2 varianten in klein-, groot grof panne en rond grof.

  • Wit Panne

Voor het wit pannenbrood hebben we ook een groot en klein. Ook hierbij gebruiken we bloem van de Molens Deschamps net zoals bij de meerderheid van onze broden.

 

  • Volkoren

Het deeg van ons volkorenbrood maken we van voltarwemeel, dit is een beetje donkerder dan tarwemeel voor het volkorenbrood.

Dit is 100% volkoren!

 

  • Gallet

Een gallete brood wordt bij ons nog eens extra met de hand opgebold en wordt direct gebakken op de plaat.

 

  • Duo

Dit is brood is gebakken in een broodpan met langs de ene kant een stuk grof en de andere kant een stuk wit deeg. Sommige noemen dit brood een tweelingen brood. ideaal voor gezinnen met een verschillende smaak.

 

  • Country

Een country brood kennen sommige misschien wel vanop tv. Het werd vroeger op vtm getoont bij "boer zoekt vrouw". Het brood is gebakken met havermeel.

 

  • Polder

Polderbrood is een speciaal ontwikkeld brood waarbij bloem gebruikt wordt uit de wase polders. Het is heerlijk licht grof broodje.

 

  • Multigranen

Voor het Multigranenbrood gebruiken we 10-granenmeel wat voor een unieke smaak zorgt! Dit is een grof meergranenbrood.

 

  • Spelt

Spelt is een oertarwe die speltgluten bevat i.p.v. tarwegluten. Dit maakt dit broodje vooral gewilt bij mensen met maagproblemen en personen met een lichte gluten allergie. Maar opgelet dit brood is niet volledig glutenvrij maar glutenarm. Dit broodje is grof spelt.