Brood

Ons Broodassortiment

Broodsoorten

  • Grof Panne

Dit broodje wordt gebakken met tarwemeel van Molens Van Temse. We hebben hier 2 varianten in klein- en groot grof panne. Op bestelling kunnen we ook een rond vloeren grof maken.

 

  • Wit Panne

Voor het wit pannenbrood hebben we ook een groot en klein. Ook hierbij gebruiken we bloem van de Molens Van Temse net zoals bij de meerderheid van onze broden.

 

  • Volkoren

Het deeg van ons volkorenbrood maken we van voltarwemeel, dit is een beetje donkerder dan tarwemeel voor het volkorenbrood.

 

  • Gallet

Een gallete brood wordt bij ons nog eens extra met de hand opgebold en wordt direct gebakken op de plaat.

 

  • Duo

Dit is brood is gebakken in een broodpan met langs de ene kant een stuk grof en de andere kant een stuk wit deeg. Sommige noemen dit brood een tweelingen brood.

 

  • Country

Een country brood kennen sommige mischien wel vanop tv. Het werd vroeger op vtm getoont bij "boer zoek vrouw". Het brood is gebakken met havermeel.

 

  • Polder

Polderbrood is een speciaal onwikkeld brood waarbij bloem gebruikt wordt uit de wase polders. Het is heerlijk licht grof broodje.

 

  • Multigranen

Voor het Multigranenbrood gebruiken we 10-granenmeel wat voor een unieke smaak zorgt!

 

  • Dinkel

Dinkel is duits voor spelt, dit is een klein broodje gemaakt met spelt. Spelt is een oertarwe die minder gluten bevat. Dit maakt dit broodje vooral gewilt bij mensen met maagproblemen en personen met een lichte gluten allergie. Maar opgelet dit brood is niet volledig glutenvrij maar glutenarm.

Contactgegevens

 

 

Velle 86

9140 Temse

Email: info@bakkerijwimvermeulen.be

Gsm: +324 94 46 30 33 

 

24/24u - 6 op 7 dagen

 

 

Ons brood zit maximum 24u in de automaat en elke dag worden ze opgevuld met vers brood

Zaterdag is onze rustdag, de automaten zijn dan ook niet gevuld

 

Copyright ┬ęBakkerijWimVermeulen All Rights Reserved